Welkom op de website van het Hits Café! Dit boordevol met heerlijke muziek hits gevulde feest café bevindt zich in het uitgaansgebied op ‘de Kaden’ in Drachten. Het gekozen thema ‘Hits’ voor het café is natuurlijk niet voor niets. Uiteraard ligt de nadruk bij ons op het draaien van actuele (pop)muziek Top-40 hits. Daarbij worden ook andere populaire genres als Urban, Dance, 80’s/90’s, (knuffel)Rock en NL-talige hits zeker niet vergeten! Tot voor kort stond dit café jarenlang goed bekend als ‘de Monnik’. Op aanvraag werden daar regelmatig plezierige maar alleen besloten feesten, partijen, recepties etc. gegeven.

Deze formule is nu grotendeels veranderd met de naamswijziging van dit café en een nieuwe beheerder! Mijn naam is Gosse van Dijk. Na eerder 10 jaar ervaring in de Horeca te hebben opgedaan en deels tegelijkertijd 20 jaar in de ICT keer ik met bijzonder veel plezier dus terug naar ‘mijn Horeca roots’.

Vanaf ongeveer halverwege 2019 is het ‘Hits Café’ het gehele jaar bijna dagelijks geopend. Dit voor iedereen die van goede muziek, sfeer, een drankje en gezelligheid houdt (vanaf 18+).

Graag tot ziens in het ‘Hits Café’ en in de zomermaanden op ons gezellige terras!