Bij ons geldt altijd het hebben van respect voor elkaar. Geen geweld en vervelende situaties maar gewoon leuk en gezellig met elkaar een feestje bouwen. Geweld, drugs en overmatig drankgebruik wordt uiteraard niet getolereerd en dit kan onder meer leiden tot een pertinente toegangsontzegging.
Wij schenken Heineken en ons eigen merk! uit de tap maar ook Heineken en Hertog Jan uit de fles is bij ons verkrijgbaar. Daarbij uiteraard een uitgebreid assortiment aan alcoholische en non-alcoholische (fris)drank soorten.

Uitbreiding van besloten café verhuur mogelijkheid!! 😃 IEDERE VRIJDAG EN ZATERDAG is er momenteel een mogelijkheid voor het geven van een besloten feestje. Dit vanwege grote vraag en tegelijkertijd om meer mensen laagdrempelig kennis te laten maken met het Hits Café. Organiseer je eigen besloten (verkleed)feestje, bijeenkomst of andere thema-avond; Verjaardag? Reünie? Personeelsfeestje? Jubileum? Trouwdag? Receptie? Pub Quiz? Karaoke? Dart- en/of kaartavond?   Indien op een avond eens niet wordt verhuurd dan zijn we regulier buiten die tijden om gewoon geopend! In overleg behoort een andere dag (of dagdeel) verhuur voor bijvoorbeeld een kinderfeestje zeker tot de mogelijkheden! Een familie, bedrijf of vereniging kan dan met hun gezelschap gebruik maken van onze café ruimte. Niet alléén zaalverhuur dus, wel caféverhuur i.c.m. consumptie (bonnen/munten) mogelijk.

Je kunt het café reserveren voor een ‘all-in’ bedrag vanaf €20 per persoon (uitgaande van minimum aantal 25 personen gedurende 4 uren) en daarvoor onbeperkt consumpties aan de bar bestellen. Indien vanaf 20 personen, dan even in overleg. Je mag zelf je koude borrel hapjes meenemen. Warme bittergarnituur hapjes zijn door het café te regelen met buurman ‘Gerrit Bosma snackbar’. Voor de huur van café ruimte betaal je in principe niets! Wij zorgen als café voor het personeel en maken alles schoon. Daar betaal je ook niets extra’s voor.
Er kan naast contant bij ons (contactloos) worden gepind met iedere gangbare betaalpas en creditkaart.

Met betrekking tot de muziek zijn er verschillende mogelijkheden. Wij kunnen uiteraard diverse muziekgenres combineren en voor je draaien. Je mag in overleg van tevoren ook zelf je muziek (b.v. op USB-stick) aanbieden of een DJ of (zang)artiest regelen. Een DJ of artiest regelen kunnen wij uiteraard ook voor je doen. Gebruik maken van onze karaoke set kan tegen een meerprijs van €1,00 per persoon. Tevens is in het café een professioneel Dart bord aanwezig voor gezellige teams met (semi)professionals!
In overleg zijn ook andere opties mogelijk. Bijvoorbeeld als je een buffet erbij wenst of langer of korter wilt reserveren.

Ben je nieuwsgierig en wil je een fantastisch familie of bedrijfsfeestje houden? Kom dan gewoon vrijblijvend even langs, bel of vul gelijk het ‘Contact’ formulier op deze website in en informeer daarbij tijdig naar de mogelijkheden! En bekijk ook even onze Facebook pagina: facebook.com/hitscafe en instagram.com/hitscafedrachten voor een actuele indruk!